Digimaster med stift

Kodak forbedrer funksjonene for produksjonsskriveren Digimaster EX Digital Production System. Skriveren skal i følge selskapet integrere arbeidsflyten med ulike typer ferdiggjøringsutstyr. Maskinen har støtte for jdf og er utstyrt med en ny funksjon for forhåndsvisning av jobber som er i stand til å vise resultatene før jobben sendes. Kodak har også utvidet støtten for sitt eget arbeidsflytsystem, Prinergy 4.1. Skriveren benytter Smartboard Document Mastering Software 5.0 og har støtte for digitale arbeidssedler. Smartboard er en programvare for å forbedring av arbeidsflyten innenfor førtrykk, og har blant annet funksjoner for redigering, utskytning, lagring av filer og skjermprøvetrykk. I den oppdaterte utgaven av maskinen finnes også en mulighet for å produsere stiftede hefter med tekst i ryggen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *