Onone kjøper skaleringsteknologi

Onone Software kjøper opp teknologien Liquid Resize, som representerer en ny metode for skalering av bilder. Teknologien skal bidra til at man unngår de vanlige problemene som oppstår når bilder skaleres. Onone ser for seg at metoden vil inngå i selskapets linje av tillegg, eller plug-ins, til Photoshop. Liquid Resize ble først utviklet av det østerrikske paret Irmgard Sabet-Wasinger og Ramin Sabet, og er ytterligere blitt videreutviklet siden den ble vist på Signraph 2007.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: