Quark med Xtensions via Labs

Quark har lansert en portal for tillegg til Quark Xpress; såkalte Xtensions eller plug-ins. Tjenesten, som har fått navnet Quark Labs, skal inneholde tillegg som initielt ikke er kommersielle produkter. Den skal fungere som en testplattform for brukere og utviklere av Quark Xpress. Quark Labs skal tilby gratis betaversjoner av nye teknikker og konsepter, samt gjøre tilgjengelige nye og gamle tillegg. Labs skal i tillegg tilby brukerne muligheter for å kommunisere med Quarks utviklere for å gi kritikk og kreativ tilbakemelding. Portalen skal oppdateres kontinuerlig og vil i løpet av kort tid også inneholde tredjepartsverktøy og tillegg.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: