Dobbelt så rask Indigo

PUBLISERT: 19 mars 2008
OPPDATERT: 19 mars

HP Indigo kommer med en helt ny generasjon digital offset på Drupa. Den nye HP Indigo 7000, som er leveringsklar rett etter Drupa, produserer120 fargesider per minutt. HP vil dessuten vise viktige nyheter innenfor rotasjon og inkjet. Det er tredje generasjons Indigopresser som nå er klar til å slippes på markedet. Prismessig plasseres de over 5500, som fortsatt vil selges som et billigere og langsommere alternativ, men med samme kvalitet. På rullsiden presenteres WS6000, som nå kan produsere 30 meter i minuttet med firefargetrykk. Dette betyr at nesten alle etikettjobber i Norden ligger innenfor rammene for hva som nå kan produseres digitalt. Allerede nå presenteres en inkjetmaskin som produserer 2400 fargesider i minuttet, men som først blir klar for levering mot slutten av 2009. Maskinen er basert på HPs Edgeline-teknik. På storformatsiden presenteres muligheten til å kjøre med lateksfarger. Miljøfordelene er store og HP venter seg mye av denne teknikken, men den krever altså investering i helt nye maskiner.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie