Utvidet funksjonalitet i Speedflow

One Vision oppdaterer sin programvare for førtrykksarbeidsflyt, Speedflow. Den leveres i fire versjoner; Speedflow Check, SpeedflowEdit, SpeedflowImpose og SpeedflowCockpit, og oppdateringen omfatter samtlige fire. Check og Edit har nå fått en ny motor for å slå sammen transparente lag, samt jpeg-komprimering og støtte for XMP-data og PDF/X-4. Impose kan nå automatisk kontrollere skjæremerker for å trimme kantene, og den automatiske utskytningen kan benyttes direkte fra Cockpit.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: