Digitaltrykk for volumer

På Drupa vil Kodaks gruppe for Print-On-Demand presentere en ny teknologi, med navnet Nuevo, for selskapets Creo-linje. Print On Demand Solutions (PODS) er en frittstående gruppe innenfor Kodak. Kjernen i den nye teknologien er en høyhastighetsarkitektur tilpasset Creo Color Server-system. Nuevo er designet for høyproduksjonsmarkeder og skal gi brukerne bedre ytelse, parallelle operasjoner, avanserte batch-funksjoner og prosessautomatisering. Teknologien støtter bruk av variable data og automatisert bildebehandling. Kodak hevder at teknologien er i stand til å håndtere selskapets digitale høyhastighetspresser. Nuevo inneholder en skalerbar og parallell rip-arkitektur som håndterer jobber i en hastighet på 1000 spm og er spesielt tilpasset arbeid med Kodak Unified Workflow-løsninger, som Prinergy og Insite.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: