Digitaltrykk for volumer

På Drupa vil Kodaks gruppe for Print-On-Demand presentere en ny teknologi, med navnet Nuevo, for selskapets Creo-linje. Print On Demand Solutions (PODS) er en frittstående gruppe innenfor Kodak. Kjernen i den nye teknologien er en høyhastighetsarkitektur tilpasset Creo Color Server-system. Nuevo er designet for høyproduksjonsmarkeder og skal gi brukerne bedre ytelse, parallelle operasjoner, avanserte batch-funksjoner og prosessautomatisering. Teknologien støtter bruk av variable data og automatisert bildebehandling. Kodak hevder at teknologien er i stand til å håndtere selskapets digitale høyhastighetspresser. Nuevo inneholder en skalerbar og parallell rip-arkitektur som håndterer jobber i en hastighet på 1000 spm og er spesielt tilpasset arbeid med Kodak Unified Workflow-løsninger, som Prinergy og Insite.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: