Arctic Paper med to nye

Arctic Paper har lansert to nye høybulkede mattbestrøkne designpapirer i kolleksjonen Arctic Volume. – Lanseringen innebærer at Arctic Paper nå er eneste produsent i Europa som kan presentere en hel familie mattbestrøket designpapir med høy bulk, sier Leif-Arne Karlsen, administrerende direktør hos Arctic Paper. – For trykkeriene innebærer Volume-kolleksjonen at de kan tilby sine kunder betydelig større valgfrihet, sier Karlsen. Reklamebyråer, forlag og sluttkunder som er opptatt av høy kvalitet og bildegjengivelse med optimal papirfølelse får nå total valgfrihet. Produktene og de valgte nyansene er i følge Karlsen utviklet i nær dialog med nøkkelkunder i hele Europa.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: