Kontrollerenhet for Bizhub C6500

Konica Minolta har lansert versjon 2 av skriverkontrolleren IC304 for Bizhub Pro C6500. Systemet, som i stor grad er basert på teknologi fra Creo Color Server, har støtte for den nylig lanserte ferdiggjøringsenheten Perfect Binder, og skal ifølge selskapet gi bilder av høy kvalitet og fargekontroll, muligheter for variable data samt avanserte fjernkontrollverktøy. Den nye versjonen har støtte for både inngangsmodellen og produksjonsmodellen Bizhub Pro C6500.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: