Coloro og Sun Chemical i samarbeid

Sun Chemical AS og Coloro AS melder at de har inngått et strategisk samarbeid for salg av farge og kjemikaler til arktrykkeriene i den grafiske bransje. – Etter en systematisk og grundig vurdering av samarbeidspartnere for leveranser av vår farge og kjemikalier til arktrykkmarkedet, har valget falt på Coloro, forteller salgssjef Ove Andresen hos Sun Chemical. – Vi valgte å innlede et samarbeid med Coloro fordi de representerer akkurat det vi var ute etter ved vårt valg av samarbeidspartner sier Andresen videre. Coloro sier at de var nødt til å finne en partner innenfor trykkfarge. Adm. dir. Aage Myrvold sier at strategien tilsa at Sun Chemical AS var riktig partner. – Vi representerer Komori og Screen som begge er Japanske og vi vet hva japansk profesjonalisme står for. Sun er ledene i arkmarkedet i Japan, og kan de dominere der, er det et kvalitetsstempel i seg selv, sier han. Avtalen trådte i kraft 1. april 2008.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *