Canon i samarbeid med Agfa

Canon melder at de har innledet et samarbeid med Agfa når det gjelder
arbeidsflyt. Samtidig annonseres nå to nye medlemmer i imagePRESS-serien.

ImagePRESS-modellene C6000VP og C6000 trykker med et kvalitetsnivå som Canon hevder er på linje med med offsettrykk. Begge de nye modellene har en hastighet på 60 A4 sider pr minutt (3.600 sider pr time), for VP-modellen er dette uavhengig av papirtykkelse. Maskinene kan også leveres med magasin for høyere volum med bypass-brett, i tillegg til liminnbinder og punch-funksjoner.

Canon opplyser videre at de nye produktene er utstyrt med elastisk Advanced Image Transfer Belt som gjør at trykket føyer seg etter strukturen på det mediet man trykker på, noe som skal gi et mer nøyaktig resultat. Maskinene bruker også oljefri Twin Fusing system, et dobbelt varmeelement, som sikrer optimal hastighet. Et vesentlig poeng er at de nye maskinene har en lavere pris enn flaggskipmodellen C7000VP. Nyhetene blir selvsagt å finne på Drupa.

Samarbeidet mellom Canon og AGFA gjør det mulig for Canons imagePRESS å integrere fullstendig med Agfas nye arbeidsflytløsning Apogee suite. De to selskapene har gått sammen om en løsning de hevder er mer effektiv, fleksibel og sterkere integrert med andre løsninger, enn tidligere løsninger.

– Av og til dukker det opp et produkt som har en dramatisk betydning for markedet, og imagePRESS-serien er eksempler på det. C6000VP og C6000 utvider Canons portefølje av digitaltrykkløsninger i farger, sier Bjørn Frantsen, produktsjef for professional solutions i Canon Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: