Canon i samarbeid med Agfa

Canon melder at de har innledet et samarbeid med Agfa når det gjelder
arbeidsflyt. Samtidig annonseres nå to nye medlemmer i imagePRESS-serien.

ImagePRESS-modellene C6000VP og C6000 trykker med et kvalitetsnivå som Canon hevder er på linje med med offsettrykk. Begge de nye modellene har en hastighet på 60 A4 sider pr minutt (3.600 sider pr time), for VP-modellen er dette uavhengig av papirtykkelse. Maskinene kan også leveres med magasin for høyere volum med bypass-brett, i tillegg til liminnbinder og punch-funksjoner.

Canon opplyser videre at de nye produktene er utstyrt med elastisk Advanced Image Transfer Belt som gjør at trykket føyer seg etter strukturen på det mediet man trykker på, noe som skal gi et mer nøyaktig resultat. Maskinene bruker også oljefri Twin Fusing system, et dobbelt varmeelement, som sikrer optimal hastighet. Et vesentlig poeng er at de nye maskinene har en lavere pris enn flaggskipmodellen C7000VP. Nyhetene blir selvsagt å finne på Drupa.

Samarbeidet mellom Canon og AGFA gjør det mulig for Canons imagePRESS å integrere fullstendig med Agfas nye arbeidsflytløsning Apogee suite. De to selskapene har gått sammen om en løsning de hevder er mer effektiv, fleksibel og sterkere integrert med andre løsninger, enn tidligere løsninger.

– Av og til dukker det opp et produkt som har en dramatisk betydning for markedet, og imagePRESS-serien er eksempler på det. C6000VP og C6000 utvider Canons portefølje av digitaltrykkløsninger i farger, sier Bjørn Frantsen, produktsjef for professional solutions i Canon Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: