Presstek samarbeider med Press-sense

Produsenten av digitale forretningssystemer for offset, Presstek, har inngått en allianse med Press-sense som utvikler automatiserte løsninger for trykkindustrien.
Avtalen innebærer at Presstek vil tilby Press-senses produktportefølje med programvare for web-to-print og forretningsutvikling. Samarbeidet er et ledd i Pressteks plan for å utvide sitt tilbud innenfor forretningssystemer for digital offset. Produktene vil bli tilbudt både som lisensiert programvare og serverbaserte versjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: