Presstek samarbeider med Press-sense

Produsenten av digitale forretningssystemer for offset, Presstek, har inngått en allianse med Press-sense som utvikler automatiserte løsninger for trykkindustrien.
Avtalen innebærer at Presstek vil tilby Press-senses produktportefølje med programvare for web-to-print og forretningsutvikling. Samarbeidet er et ledd i Pressteks plan for å utvide sitt tilbud innenfor forretningssystemer for digital offset. Produktene vil bli tilbudt både som lisensiert programvare og serverbaserte versjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: