Technotrans avslører Drupa-planer

Technotrans melder at de vil konsentrere seg om tre hovedtemaer på Drupa. Fra selskapet vil effektive prosesser, stabil produksjon og miljøvennlig trykk stå i fokus.
Et av høydepunktene på Technotrans utstilling i år er at de for første gang viser hele sitt produktsortiment av rengjøringssystemer for duker. Technotrans kommer i tillegg til å vise sine lavenergienheter for fuktevannsirkulasjon og temperaturkontroll av farge. Selskapet utvider også sin produktserie med nye rengjøringssystemer for duker og valser. Det nye systemet skal bidra til at dukene varer lengre og, sammen med selskapets gjenvinningssystem for rengjøringsmidler, skal det bidra til mer miljøvennlig produksjonen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: