Technotrans avslører Drupa-planer

Technotrans melder at de vil konsentrere seg om tre hovedtemaer på Drupa. Fra selskapet vil effektive prosesser, stabil produksjon og miljøvennlig trykk stå i fokus.
Et av høydepunktene på Technotrans utstilling i år er at de for første gang viser hele sitt produktsortiment av rengjøringssystemer for duker. Technotrans kommer i tillegg til å vise sine lavenergienheter for fuktevannsirkulasjon og temperaturkontroll av farge. Selskapet utvider også sin produktserie med nye rengjøringssystemer for duker og valser. Det nye systemet skal bidra til at dukene varer lengre og, sammen med selskapets gjenvinningssystem for rengjøringsmidler, skal det bidra til mer miljøvennlig produksjonen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: