Océ med dobbel tilstedeværelse på Drupa

Océ vil være tilstede to steder på Drupa for å vise sine løsninger for digital bokproduksjon, personalisering, reklametrykk i farger og utskrifter av tekniske dokumenter. Selskapet, som har sin 1300 kvadratmeter store utstillling i hall 6, kommer også til å vise seg frem på Drupa Innovation Park i hall 7.
Océ vil demonstrere produksjon under fire presentasjoner og vise løsninger for innendørs- og utendørsskilter, bannere og plakater. Selskapet vil også vise høyhastighetsproduksjonsskrivere for korte jobber samt sin egen programvare Prisma for skrivermodellene Océ Jetstream, Colorstream 10000 og Variostream 8000.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: