Ny innplasting fra KAS

KAS Paper System meddeler at de vil vise det nye innplastingssystemet Mailwrap på Drupa. Den nye polywrapperen er utviklet for trykkerier og DM-selskaper, og håndterer formater fra CD til A4 med en hastighet av 5000 pakker i timen. KAS kommer også til å vise frem Crease Matic Auto50, en maskin for innplasting av opptil 7000 ark i timen. Crease Matic har en maksimal arkkapasitet på 500 x 700 mm. Den er også i stand til å huske inntil 99 jobber i minnet. I tillegg vil selskapet vise frem KAS fold Bookletmakers og Kas Fold 2000 og 3000 i Düsseldorf.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: