Komori satser på fem felter

På Drupa vil Komori vise løsninger for økt produktivitet, lønnsomhet og reduksjon av trykkets miljøpåvirkning, med over 30 live demonstrasjoner om dagen på sin 2000 kvadratmeter store utstilling i hall 15. Der vil de presentere fem løsninger under punktene:
– Ekstra verdi
– Ettpass høy produktivitet
– On demand Changeover
– Fleksibelt multitrykk
– Bevaring av miljøet.
Sentralt i de fem ulike demonstrasjonsscenene hos Komori, er ”DoNet Zone”, kontrollsenter for selskapets jdf-arbeidsflyt. Jdf-flyten vil bli vist med alle selskapets presser i samarbeid med tre ulike MIS-leverandører. I sonen vil de også vise PQC Print Quality Control og KHS-AI trykkstartsystem. Totalt vil utstillingen romme åtte ulike offsetpresser, fra den lille Spica 529P til System 38S 16-siders rotasjonspresse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: