Komori satser på fem felter

På Drupa vil Komori vise løsninger for økt produktivitet, lønnsomhet og reduksjon av trykkets miljøpåvirkning, med over 30 live demonstrasjoner om dagen på sin 2000 kvadratmeter store utstilling i hall 15. Der vil de presentere fem løsninger under punktene:
– Ekstra verdi
– Ettpass høy produktivitet
– On demand Changeover
– Fleksibelt multitrykk
– Bevaring av miljøet.
Sentralt i de fem ulike demonstrasjonsscenene hos Komori, er ”DoNet Zone”, kontrollsenter for selskapets jdf-arbeidsflyt. Jdf-flyten vil bli vist med alle selskapets presser i samarbeid med tre ulike MIS-leverandører. I sonen vil de også vise PQC Print Quality Control og KHS-AI trykkstartsystem. Totalt vil utstillingen romme åtte ulike offsetpresser, fra den lille Spica 529P til System 38S 16-siders rotasjonspresse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: