Komori satser på fem felter

På Drupa vil Komori vise løsninger for økt produktivitet, lønnsomhet og reduksjon av trykkets miljøpåvirkning, med over 30 live demonstrasjoner om dagen på sin 2000 kvadratmeter store utstilling i hall 15. Der vil de presentere fem løsninger under punktene:
– Ekstra verdi
– Ettpass høy produktivitet
– On demand Changeover
– Fleksibelt multitrykk
– Bevaring av miljøet.
Sentralt i de fem ulike demonstrasjonsscenene hos Komori, er ”DoNet Zone”, kontrollsenter for selskapets jdf-arbeidsflyt. Jdf-flyten vil bli vist med alle selskapets presser i samarbeid med tre ulike MIS-leverandører. I sonen vil de også vise PQC Print Quality Control og KHS-AI trykkstartsystem. Totalt vil utstillingen romme åtte ulike offsetpresser, fra den lille Spica 529P til System 38S 16-siders rotasjonspresse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: