Nye CTP-løsninger fra Basysprint

Basysprint opplyser at de vil vise to nye CTP-modeller på Drupa; Basysprint UV-Setter 400 og 800. Modellene kan tilpasses etter brukerne, og man kan velge mellom full automatikk, semiautomatikk eller manuelle løsninger. Brukerne kan også velge mellom enkle kassetter og multikassetter, og begge modellene har støtte for fjerning av beskyttelsespapiret fra platen, samt mulighet for å punche platene. Det skal finnes gode oppgraderingsmuligheter av modellene, for eksempel fra semiautomatiske til fullautomatiske løsninger. Alle de nye modellene benytter konvensjonelle UV-følsomme plater, og brukeren har mulighet for å eksponere både negative og positive plater. Multikassetten rommer maksimalt 500 plater, i inntil fem ulike formater.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *