Nye CTP-løsninger fra Basysprint

Basysprint opplyser at de vil vise to nye CTP-modeller på Drupa; Basysprint UV-Setter 400 og 800. Modellene kan tilpasses etter brukerne, og man kan velge mellom full automatikk, semiautomatikk eller manuelle løsninger. Brukerne kan også velge mellom enkle kassetter og multikassetter, og begge modellene har støtte for fjerning av beskyttelsespapiret fra platen, samt mulighet for å punche platene. Det skal finnes gode oppgraderingsmuligheter av modellene, for eksempel fra semiautomatiske til fullautomatiske løsninger. Alle de nye modellene benytter konvensjonelle UV-følsomme plater, og brukeren har mulighet for å eksponere både negative og positive plater. Multikassetten rommer maksimalt 500 plater, i inntil fem ulike formater.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: