Tempo kan trykkes raskere

Når man kaller et papir for Tempo, så burde det ligge i kortene at det kan trykkes raskt. Så lover da også Sappi høyere produktivitet og raskere produksjonstid for de trykkeriene som tar i bruk deres nye trefrie, bestrøkne papir Tempo Silk. En helsemessig fordel er at pulvermengden kan reduseres med 50 til 75 prosent. Det gir også fordeler i form av redusert behov for gummiduksrengjøring. I en pressemelding sier Sappi at den reduserte pulvermengden oppnås ved at fargen setter seg og tørker raskere, til tross for at Tempo har en blank og jevn overflate. Arkene kan vendes og trykkes på baksiden etter 15 minutter. Kun en halvtime etter

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: