Tempo kan trykkes raskere

Når man kaller et papir for Tempo, så burde det ligge i kortene at det kan trykkes raskt. Så lover da også Sappi høyere produktivitet og raskere produksjonstid for de trykkeriene som tar i bruk deres nye trefrie, bestrøkne papir Tempo Silk. En helsemessig fordel er at pulvermengden kan reduseres med 50 til 75 prosent. Det gir også fordeler i form av redusert behov for gummiduksrengjøring. I en pressemelding sier Sappi at den reduserte pulvermengden oppnås ved at fargen setter seg og tørker raskere, til tross for at Tempo har en blank og jevn overflate. Arkene kan vendes og trykkes på baksiden etter 15 minutter. Kun en halvtime etter

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: