Komori viser Lithrone-presse med ferdiggjøringsenhet

Komori forteller at de kommer til å vise en ny presseserie på Drupa, blant annet en seksfargers Lithrone SX629 med inline kaldfoliering og skjæreenhet. Lithrone SX629 er den nyeste i Komoris LS29-serie, med et arkformat på 610 x 750 mm og en maksimal trykkflate på 585 x 740 mm. Den nye pressen er velegnet for trykking av etiketter, mindre kartonger samt DVD- og CD-omslag. Komori vil ha en 1886 kvadratmeter stor stand, inndelt i ulike områder for ulike markeder. Foruten Lithrone kommer Komori til å ha premiere for sin femfarge Spica 29P Perfector, samt vise KHS-AI: en ny versjon av Komori Hiper System. Spica har maksimalt arkformat på 530 x 750 mm med tykkelse 0,30 mm for dobbeltsidige ark. Den japanske produsenten blir å finne i hall 15.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: