Komori viser Lithrone-presse med ferdiggjøringsenhet

Komori forteller at de kommer til å vise en ny presseserie på Drupa, blant annet en seksfargers Lithrone SX629 med inline kaldfoliering og skjæreenhet. Lithrone SX629 er den nyeste i Komoris LS29-serie, med et arkformat på 610 x 750 mm og en maksimal trykkflate på 585 x 740 mm. Den nye pressen er velegnet for trykking av etiketter, mindre kartonger samt DVD- og CD-omslag. Komori vil ha en 1886 kvadratmeter stor stand, inndelt i ulike områder for ulike markeder. Foruten Lithrone kommer Komori til å ha premiere for sin femfarge Spica 29P Perfector, samt vise KHS-AI: en ny versjon av Komori Hiper System. Spica har maksimalt arkformat på 530 x 750 mm med tykkelse 0,30 mm for dobbeltsidige ark. Den japanske produsenten blir å finne i hall 15.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *