Komori viser Lithrone-presse med ferdiggjøringsenhet

Komori forteller at de kommer til å vise en ny presseserie på Drupa, blant annet en seksfargers Lithrone SX629 med inline kaldfoliering og skjæreenhet. Lithrone SX629 er den nyeste i Komoris LS29-serie, med et arkformat på 610 x 750 mm og en maksimal trykkflate på 585 x 740 mm. Den nye pressen er velegnet for trykking av etiketter, mindre kartonger samt DVD- og CD-omslag. Komori vil ha en 1886 kvadratmeter stor stand, inndelt i ulike områder for ulike markeder. Foruten Lithrone kommer Komori til å ha premiere for sin femfarge Spica 29P Perfector, samt vise KHS-AI: en ny versjon av Komori Hiper System. Spica har maksimalt arkformat på 530 x 750 mm med tykkelse 0,30 mm for dobbeltsidige ark. Den japanske produsenten blir å finne i hall 15.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: