Lettvektskartong fra M-real

Kartong er sammensatt av flere sjikt, noe som gjør den kraftigere og mer stabil ved lave gramvekter. M-real viser nå Simcote, som de hevder veier 44 prosent mindre enn sammenlignbare produkter. Årsaken oppgis å være en helt ny produksjonsmetode som M-real har investert i. De nye kartongkvalitetene holder både høy stivhet og tykkelse, mens vekten er betydelig lavere enn tidligere. Foruten Simcote fremhever M-real også Carta Integra og Carta Solida, som kombinerer gode trykkegenskaper med lave gramvekter. Fordelen med lettvektskartong er lavere transportvekt og mindre avfallsmengder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: