Xerox med 500 fargesider i minuttet

Xerox har utviklet en teknologi med betegnelsen Flash Fusing, for å skrive ut opptil 500 fargesider i minuttet. Den beskrives som en prosess som ikke gir opphetning, trykk eller kontakt med trykkunderlaget. Det innebærer at man kan velge mellom flere ulike mediatyper sammenlignet med andre systemer.
Prosessen foregår gjennom eksponering med høyintensivt Xenon-lys mer enn 2000 ganger i sekundet, som smelter fargepulveret uten at noen komponenter i maskinen har kontakt med papiret. Teknologien skal være i stand til å skrive ut farger like raskt som på en sorthvitt-skriver.
Konvensjonelle skrivere arbeider gjennom oppvarming av papiret før fargen festes, en teknologi Xerox hevder begrenser hastigheten til maksimalt 110 sider i minuttet.
Xerox nye teknologi benytter nyutviklede farger som kan produsere over 650 trykkbilder i minuttet i enfarge og 493 i minuttet i fulllfarge. Flash Fusing-teknikken skal blant annet være i stand til å produsere plastkort, prislapper og klistremerker med høy hastighet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *