Heidelberg vil redusere drivhusgassene

Klimanøytral produksjon er et hett tema, og nå melder Heidelberg at kundene deres er pionerer innenfor dette området. 20 av selskapets kunder tilbyr klimanøytrale produkter. Den største samarbeidspartneren på området er Climate Partner, et selskap som fungerer som rådgiver for trykkerier og bistår med å redusere utslippene av drivhusgasser.
Papirproduksjon, transport og energiforbruk er noen av de største postene når det gjelder klimaskadelige utslipp under grafisk produksjon. Prinsippene bak utslippsnøytralitet er å måle utslippene av drivhusgasser for deretter å kompensere for disse gjennom å støtte energisparende prosjekter i utviklingsland. Heidelberg kommer i løpet av våren til å holde et arrangement der man belyser disse problemstillingene og hjelper kundene med å satse miljøriktig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *