Heidelberg vil redusere drivhusgassene

Klimanøytral produksjon er et hett tema, og nå melder Heidelberg at kundene deres er pionerer innenfor dette området. 20 av selskapets kunder tilbyr klimanøytrale produkter. Den største samarbeidspartneren på området er Climate Partner, et selskap som fungerer som rådgiver for trykkerier og bistår med å redusere utslippene av drivhusgasser.
Papirproduksjon, transport og energiforbruk er noen av de største postene når det gjelder klimaskadelige utslipp under grafisk produksjon. Prinsippene bak utslippsnøytralitet er å måle utslippene av drivhusgasser for deretter å kompensere for disse gjennom å støtte energisparende prosjekter i utviklingsland. Heidelberg kommer i løpet av våren til å holde et arrangement der man belyser disse problemstillingene og hjelper kundene med å satse miljøriktig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: