Heidelberg vil redusere drivhusgassene

Klimanøytral produksjon er et hett tema, og nå melder Heidelberg at kundene deres er pionerer innenfor dette området. 20 av selskapets kunder tilbyr klimanøytrale produkter. Den største samarbeidspartneren på området er Climate Partner, et selskap som fungerer som rådgiver for trykkerier og bistår med å redusere utslippene av drivhusgasser.
Papirproduksjon, transport og energiforbruk er noen av de største postene når det gjelder klimaskadelige utslipp under grafisk produksjon. Prinsippene bak utslippsnøytralitet er å måle utslippene av drivhusgasser for deretter å kompensere for disse gjennom å støtte energisparende prosjekter i utviklingsland. Heidelberg kommer i løpet av våren til å holde et arrangement der man belyser disse problemstillingene og hjelper kundene med å satse miljøriktig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: