Kodak kjøper D2L

Kodak melder at de kommer til å overta selskapet Design 2 Launch, et selskap som utvikler digitale arbeidsflytløsninger for kreativ produksjon innenfor legemiddel- og næringsmiddelindustrien. Design 2 Launchs system er en pakke med integrerte moduler utviklet for å spare tid og penger i alle steg av den grafiske fremstillingsprosessen, fra initiering av prosjektet til produksjon av materialet. Det privateide selskapet D2L ble startet i Stamford, Connecticut i 2000.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: