Nye plugins til Aperture

apple_aperturethumbnail.jpgApples programvare for digital bildeflyt og -redigering, Aperture, har fått støtte for plugins fra tredjepartsprodusenter, og dette har gitt programmet flere nye funksjoner. Digital Film Tools har for eksempel sluppet tre nye slike.
 Powerstroke skal forenkle lokale endringer i fargemetning, fargetoner, letting og uskjerping. Light legger til ulike belysningseffekter via et bibliotek med strukturer og lyskilder. Ozone deler opp bildets luminans i elleve forskjellige soner og gir mulighet til å endre luminans, kontrast og farge i deler av bildet. Plugin-programmene kan kjøpes hver for seg eller i en pakke for 175 dollar.
 Tiffen DFX Digital Filter Suite er en plugin for simulering av filmfremkallingsprosesser, gelfilter, filmkorn og andre effekter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *