Nye digitaltrykkløsninger fra Canon

c6000low1.jpgCanon presenterer to nye digitaltrykkmaskiner i Imagepress-familien; Imagepress C6000 og Imagepress C6000VP. De nye produktene er tilgjengelig fra april. Imagepress inkluderer alle Imagepress-teknikkene, som V-Toner, T-Developer og E-Drum – i kombinasjon med Advanced Image Transfer Belt, og et oljefritt såkalt Twin Fusing-system.
De to nye imagePRESS-maskinene er tilgjengelig med ulike fargeservere avhengig av applikasjoner man kjører. Imagepress C6000 har en kapasitet på 60 fargeutskrifter i minuttet på papir opptil 135 gram/kvm, med en oppløsning på 1200 dpi. Imagepress C6000VP er i stand til å produsere 60 fargesider i minuttet også på 300 grams papir, mens den rimeligere modellen der må redusere hastigheten. Maksimalt kan de to digitale trykkpressene håndtere to timers uavbrutt utskrift av 10.000 ark fra åtte ulike magasiner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: