Nye digitaltrykkløsninger fra Canon

c6000low1.jpgCanon presenterer to nye digitaltrykkmaskiner i Imagepress-familien; Imagepress C6000 og Imagepress C6000VP. De nye produktene er tilgjengelig fra april. Imagepress inkluderer alle Imagepress-teknikkene, som V-Toner, T-Developer og E-Drum – i kombinasjon med Advanced Image Transfer Belt, og et oljefritt såkalt Twin Fusing-system.
De to nye imagePRESS-maskinene er tilgjengelig med ulike fargeservere avhengig av applikasjoner man kjører. Imagepress C6000 har en kapasitet på 60 fargeutskrifter i minuttet på papir opptil 135 gram/kvm, med en oppløsning på 1200 dpi. Imagepress C6000VP er i stand til å produsere 60 fargesider i minuttet også på 300 grams papir, mens den rimeligere modellen der må redusere hastigheten. Maksimalt kan de to digitale trykkpressene håndtere to timers uavbrutt utskrift av 10.000 ark fra åtte ulike magasiner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: