Callas med full støtte for Isartor

Callas Software kunngjør at selskapets programvarer er fullt kompatible med testprogramvaren for pdf/a, Isartor, som ble introdusert på pdf/a-konferansen i Amsterdam. Alle Callas’ programvarer vil komme til å ha støtte for Isartor når sistnevnte blir tilgjengelig i sommer. Pdf/a Test Suite Isartor er utviklet av Pdf/a Competence Center og tilbyr praktiske tester av alle detaljer i pdf/a, Iso-standarden er til for langtidsarkivering av elektroniske dokumenter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: