Callas med full støtte for Isartor

Callas Software kunngjør at selskapets programvarer er fullt kompatible med testprogramvaren for pdf/a, Isartor, som ble introdusert på pdf/a-konferansen i Amsterdam. Alle Callas’ programvarer vil komme til å ha støtte for Isartor når sistnevnte blir tilgjengelig i sommer. Pdf/a Test Suite Isartor er utviklet av Pdf/a Competence Center og tilbyr praktiske tester av alle detaljer i pdf/a, Iso-standarden er til for langtidsarkivering av elektroniske dokumenter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: