Positive resultater fra HP

[LIST] hpskriver

HP viser til sterk vekst for første kvartal av sitt avvikende regnskapsår. Det opplyses at den høye omsetningen i første grad skyldes godt salg av PC-er og servere. Selskapet tror på en lys framtid og høyner prognosen for hele året. I første kvartal, som endte 31. januar, nådde IT-giganten et økonomisk resultat på 2,13 milliarder dollar, tilsvarende 80 cent per aksje. Tilsvarende for samme periode i fjoråret var 1,55 milliarder dollar.
Gevinsten før engangsposter endte på 86 cent per aksje, og omsetningen økte fra 25,1 milliarder dollar til 28,5 milliarder dollar. HPs skriverdivisjon økte med 9,1 prosent, til 1,2 milliarder dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: