Positive resultater fra HP

[LIST] hpskriver

HP viser til sterk vekst for første kvartal av sitt avvikende regnskapsår. Det opplyses at den høye omsetningen i første grad skyldes godt salg av PC-er og servere. Selskapet tror på en lys framtid og høyner prognosen for hele året. I første kvartal, som endte 31. januar, nådde IT-giganten et økonomisk resultat på 2,13 milliarder dollar, tilsvarende 80 cent per aksje. Tilsvarende for samme periode i fjoråret var 1,55 milliarder dollar.
Gevinsten før engangsposter endte på 86 cent per aksje, og omsetningen økte fra 25,1 milliarder dollar til 28,5 milliarder dollar. HPs skriverdivisjon økte med 9,1 prosent, til 1,2 milliarder dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: