Sun lover drupa-overraskelser

Sun Chemicals melder at kvalitet, service og nyskapning vil stå i fokus hos dem på drupa, i tillegg til miljøtankegang, som vil være gjennomgangstema hos mange. Suns trykkfarger vil bli benyttet av mange presseprodusenter på messen, og selv sier de at det vil bli mange overraskelser å se. Den 600 kvadratmeter store standen finnes på B75 i hall 6. Sun Chemicals vil presentere løsningene sine under slagordet ”Working for you”.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: