Nordisk ISO 9001-sertifisering til Océ

PUBLISERT: 22 mai 2008
OPPDATERT: 21 mars

Også innenfor print-markedet er trenden tydelig i retning av at kundene ønsker et fåtall, profesjonelle aktører å forholde seg til på tvers av landegrensene. Det Norske Veritas (DNV) ga nylig Océs nordiske organisasjon én felles ISO 9001-sertifisering. – Gjennom dette får kundene en håndfast dokumentasjon på at de vil oppleve kvalitetsleveranser fra Océ i hele Norden, sier adm. dir. John Bjørkmann.

Fra Norge leder Bjørkmann hele den nordiske virksomheten til det børsnoterte, nederlandske selskapet Océ N.V. DNV gjennomførte nylig en siste kvalitetsrevisjon, og kunne kort tid etter meddele at Océ-virksomhetene i alle de nordiske landene oppfylte kravene selskapet stilte.

Både medarbeiderne og ledelsen i Océ Nordics har vist stort engasjement når det gjelder det nye, nordiske kvalitetsledelsessystemet, skriver DNV i sin rapport.

– Den beste måten å styrke kundeforhold på er å holde høy kvalitet i alle sentrale prosesser slik som salg, service og leveranser. ISO 9001-sertifiseringen er et viktig element i arbeidet vårt med dette, og blir en viktig referanse for oss overfor markedet, sier Bjørkmann.

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768