Nordisk ISO 9001-sertifisering til Océ

Også innenfor print-markedet er trenden tydelig i retning av at kundene ønsker et fåtall, profesjonelle aktører å forholde seg til på tvers av landegrensene. Det Norske Veritas (DNV) ga nylig Océs nordiske organisasjon én felles ISO 9001-sertifisering. – Gjennom dette får kundene en håndfast dokumentasjon på at de vil oppleve kvalitetsleveranser fra Océ i hele Norden, sier adm. dir. John Bjørkmann.

Fra Norge leder Bjørkmann hele den nordiske virksomheten til det børsnoterte, nederlandske selskapet Océ N.V. DNV gjennomførte nylig en siste kvalitetsrevisjon, og kunne kort tid etter meddele at Océ-virksomhetene i alle de nordiske landene oppfylte kravene selskapet stilte.

Både medarbeiderne og ledelsen i Océ Nordics har vist stort engasjement når det gjelder det nye, nordiske kvalitetsledelsessystemet, skriver DNV i sin rapport.

– Den beste måten å styrke kundeforhold på er å holde høy kvalitet i alle sentrale prosesser slik som salg, service og leveranser. ISO 9001-sertifiseringen er et viktig element i arbeidet vårt med dette, og blir en viktig referanse for oss overfor markedet, sier Bjørkmann.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: