Fleksible løsninger fra Atlantic Zeiser

Atlantic Zeiser Omega

Atlantic Zeiser lanserer blekkskriversystemet Omega og herdesystemet Smartcure Plus Led. Den nye Omega 36 HD er et utskriftssystem med oppløsning på 720 dpi. Den kan skrive ut på materialer som papir, kartong, aluminium, polymerfolier og plast. Ifølge selskapet skal kvaliteten være like bra som ved fleksografisk trykk, samtidig som den gir muligheter for trykk med variable data. Omega 36 HD kan benyttes både som rull- og som arkmating.

Samtidig lanserer Atlantic Zeiser andre generasjon av Smartcure Led UV-herder. Herdesystemet, som benytter led-teknologi, skal ha et lavt energiforbruk i forhold til konvensjonelle lampebaserte systemer. Selskapet er også ute med en blekkserie tilpasset vanskeligtrykte overflater som bomull, plast og lakkerte materialer. Blekkserien er tilpasset selskapets nyeste serier av skrivere og uv-herdere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: