Fleksible løsninger fra Atlantic Zeiser

Atlantic Zeiser Omega

Atlantic Zeiser lanserer blekkskriversystemet Omega og herdesystemet Smartcure Plus Led. Den nye Omega 36 HD er et utskriftssystem med oppløsning på 720 dpi. Den kan skrive ut på materialer som papir, kartong, aluminium, polymerfolier og plast. Ifølge selskapet skal kvaliteten være like bra som ved fleksografisk trykk, samtidig som den gir muligheter for trykk med variable data. Omega 36 HD kan benyttes både som rull- og som arkmating.

Samtidig lanserer Atlantic Zeiser andre generasjon av Smartcure Led UV-herder. Herdesystemet, som benytter led-teknologi, skal ha et lavt energiforbruk i forhold til konvensjonelle lampebaserte systemer. Selskapet er også ute med en blekkserie tilpasset vanskeligtrykte overflater som bomull, plast og lakkerte materialer. Blekkserien er tilpasset selskapets nyeste serier av skrivere og uv-herdere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *