Nytt og stort fra Canon

Canon har lansert nye modeller i sin Image Prograf-serie, med betegnelsen LP17 og LP 24. De nye modellene er designet med tanke på utskrift av plakater i forretnings-, undervisnings- og kontormiljøer. LP17 er en 17-tommers skriver som kan skrive ut opptil A2-format med oppløsningen 1200 dpi på 20 sekunder. LP24 har samme oppløsning, men kan håndtere helt opp til A1-fomat på 33 sekunder. Begge de nye femfargemaskinene har økonomimodus, lcd-skjermer og programvare for effektiv utskrift av plakater.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: