Nytt og stort fra Canon

Canon har lansert nye modeller i sin Image Prograf-serie, med betegnelsen LP17 og LP 24. De nye modellene er designet med tanke på utskrift av plakater i forretnings-, undervisnings- og kontormiljøer. LP17 er en 17-tommers skriver som kan skrive ut opptil A2-format med oppløsningen 1200 dpi på 20 sekunder. LP24 har samme oppløsning, men kan håndtere helt opp til A1-fomat på 33 sekunder. Begge de nye femfargemaskinene har økonomimodus, lcd-skjermer og programvare for effektiv utskrift av plakater.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: