Rask kryssfals fra Heidelberg

n42807-kh82-heidelberg.jpg

Heidelbergs nye Stahlfolder KH 82 er en ny kombinasjonsfalsemaskin med en helautomatisk kryssfals. Selskapet hevder den nye maskinen kan redusere oppstartstiden med 80 prosent og at den har ti ganger så lange serviceintervaller som en maskin med tradisjonell knivteknikk. Tradisjonelt har falsingen gått saktere ved kryssfalsing, men ifølge Heidelberg skal den nye KH 82 være i stand til å levere 230 meter i minuttet. Ifølge selskapets egne beregninger kan maskinen produsere 7,2 millioner ark ekstra i året hos en bedrift med treskiftsproduksjon.
Falsemaskinen skal også være i stand til å separere ark med feil vekt, i full hastighet. For å øke hastigheten ytterligere finnes en opsjon med betegnelsen TSH leveringssystem.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: