Rask kryssfals fra Heidelberg

n42807-kh82-heidelberg.jpg

Heidelbergs nye Stahlfolder KH 82 er en ny kombinasjonsfalsemaskin med en helautomatisk kryssfals. Selskapet hevder den nye maskinen kan redusere oppstartstiden med 80 prosent og at den har ti ganger så lange serviceintervaller som en maskin med tradisjonell knivteknikk. Tradisjonelt har falsingen gått saktere ved kryssfalsing, men ifølge Heidelberg skal den nye KH 82 være i stand til å levere 230 meter i minuttet. Ifølge selskapets egne beregninger kan maskinen produsere 7,2 millioner ark ekstra i året hos en bedrift med treskiftsproduksjon.
Falsemaskinen skal også være i stand til å separere ark med feil vekt, i full hastighet. For å øke hastigheten ytterligere finnes en opsjon med betegnelsen TSH leveringssystem.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: