Plug-ins til Aperture

Apples programvare for digital bildeflyt og bilderedigering, Aperture, har fått støtte for plug-ins fra tredjepartsprodusenter. Dette har resultert i nye funksjoner for programmet. Blant annet har Digital Film Tools lansert tre nye innstikksprogrammer for Aperture.
Powerstroke skal forenkle lokale endringer i fargemetning, fargetoner, lysning og skarphetsjustering. Light legger til ulike belysningseffekter gjennom et bibliotek med strukturer og lyskilder, mens Ozone deler opp bildets luminans i elleve ulike soner og gir mulighet for å endre luminans, kontrast og farge i ulike deler av bildet. Innstikksprogrammene kan kjøpes separat eller i en pakke til 175 dollar.
En annen plug-in er Tiffen DFX Digital Filter Suite, egnet for å simulere filmfremkallingsprosesser, geléfilter, filmkorn og andre effekter med opprinnelse fra den gangen vi brukte film i kameraene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *