Flere medlemmer av Canons familie

n42825-canon-irc2380.jpg

Canon har lansert en ny begynnermodell i sin copyprinter-familie. Den nye Irc2380i er tilpasset små og mellomstore selskaper og arbeidsgrupper som fortrinnsvis skriver ut i farger. Skriveren kjennetegnes av et kompakt design, og kan tilknyttes trådløst (tilvalg) eller fast nettverk. Den er derfor fleksibel med hensyn til plassering på kontoret.
Irc2380 skriver ut 23 sider i minuttet i både farger og svarthvitt, og leveres med Canons Isend som standard, en teknologi som sørger for at dokumenter kan skannes og distribueres elektronisk til ulike destinasjoner. Sikkerhetsfunksjoner som datakryptering, passordbeskyttelse og sletting av harddisken er standardfunksjoner for denne modellen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: