Flere medlemmer av Canons familie

n42825-canon-irc2380.jpg

Canon har lansert en ny begynnermodell i sin copyprinter-familie. Den nye Irc2380i er tilpasset små og mellomstore selskaper og arbeidsgrupper som fortrinnsvis skriver ut i farger. Skriveren kjennetegnes av et kompakt design, og kan tilknyttes trådløst (tilvalg) eller fast nettverk. Den er derfor fleksibel med hensyn til plassering på kontoret.
Irc2380 skriver ut 23 sider i minuttet i både farger og svarthvitt, og leveres med Canons Isend som standard, en teknologi som sørger for at dokumenter kan skannes og distribueres elektronisk til ulike destinasjoner. Sikkerhetsfunksjoner som datakryptering, passordbeskyttelse og sletting av harddisken er standardfunksjoner for denne modellen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: