Ny eiere inn i Grafisk Team AS i Bergen

netprint1.jpg

NetPrint-kjeden melder at de har overtatt som hovedaksjonær i Grafisk Team på Kokstad rett utenfor Bergen sentrum. De øvrige aksjene eies av Asbjørn Lilletvedt, som vil gå over fra stilling som markedssjef til daglig leder.

NetPrint opplyser at oppkjøpet er en del av kjedens strategi for vekst i Bergensområdet.
– Grafisk Team er en spennende bedrift som vil passe godt sammen med den virksomheten vi allerede har i Bergen, og passe godt inn i våre planer om bygge opp et spennende NetPrint-konsept i Bergen, sier Frode R. Søby, administrerende direktør i NetPrint Norge AS.

De vil betjene bergensmarkedet videre fra to selskaper; printsenteret NetPrint Bergen og trykkeriet NetPrint Grafisk Team.

Asbjørn Lilletvedt (bildet), daglig leder i NetPrint Grafisk Team, mener at de etter denne endringen kan tilby kundene et komplett spekter av grafiske produkter. – I tillegg til trykksaker, vil vi nå kunne levere trykksaker i mindre serier, plakater/bannere og utstillingsmateriell/messeutstyr, sier han.

NetPrint-kjeden er i dag representert i Hammerfest, Trondheim, Heimdal, Bergen. Grafisk Team er representert i Stavanger, Klepp, Oslo (3 steder) og Lillestrøm.
Kjedens totale omsetning forventes å bli på over 130 millioner kroner i 2008.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: