Ny eiere inn i Grafisk Team AS i Bergen

netprint1.jpg

NetPrint-kjeden melder at de har overtatt som hovedaksjonær i Grafisk Team på Kokstad rett utenfor Bergen sentrum. De øvrige aksjene eies av Asbjørn Lilletvedt, som vil gå over fra stilling som markedssjef til daglig leder.

NetPrint opplyser at oppkjøpet er en del av kjedens strategi for vekst i Bergensområdet.
– Grafisk Team er en spennende bedrift som vil passe godt sammen med den virksomheten vi allerede har i Bergen, og passe godt inn i våre planer om bygge opp et spennende NetPrint-konsept i Bergen, sier Frode R. Søby, administrerende direktør i NetPrint Norge AS.

De vil betjene bergensmarkedet videre fra to selskaper; printsenteret NetPrint Bergen og trykkeriet NetPrint Grafisk Team.

Asbjørn Lilletvedt (bildet), daglig leder i NetPrint Grafisk Team, mener at de etter denne endringen kan tilby kundene et komplett spekter av grafiske produkter. – I tillegg til trykksaker, vil vi nå kunne levere trykksaker i mindre serier, plakater/bannere og utstillingsmateriell/messeutstyr, sier han.

NetPrint-kjeden er i dag representert i Hammerfest, Trondheim, Heimdal, Bergen. Grafisk Team er representert i Stavanger, Klepp, Oslo (3 steder) og Lillestrøm.
Kjedens totale omsetning forventes å bli på over 130 millioner kroner i 2008.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: