Ny eiere inn i Grafisk Team AS i Bergen

PUBLISERT: 6 juni 2008
OPPDATERT: 21 mars

netprint1.jpg

NetPrint-kjeden melder at de har overtatt som hovedaksjonær i Grafisk Team på Kokstad rett utenfor Bergen sentrum. De øvrige aksjene eies av Asbjørn Lilletvedt, som vil gå over fra stilling som markedssjef til daglig leder.

NetPrint opplyser at oppkjøpet er en del av kjedens strategi for vekst i Bergensområdet.
– Grafisk Team er en spennende bedrift som vil passe godt sammen med den virksomheten vi allerede har i Bergen, og passe godt inn i våre planer om bygge opp et spennende NetPrint-konsept i Bergen, sier Frode R. Søby, administrerende direktør i NetPrint Norge AS.

De vil betjene bergensmarkedet videre fra to selskaper; printsenteret NetPrint Bergen og trykkeriet NetPrint Grafisk Team.

Asbjørn Lilletvedt (bildet), daglig leder i NetPrint Grafisk Team, mener at de etter denne endringen kan tilby kundene et komplett spekter av grafiske produkter. – I tillegg til trykksaker, vil vi nå kunne levere trykksaker i mindre serier, plakater/bannere og utstillingsmateriell/messeutstyr, sier han.

NetPrint-kjeden er i dag representert i Hammerfest, Trondheim, Heimdal, Bergen. Grafisk Team er representert i Stavanger, Klepp, Oslo (3 steder) og Lillestrøm.
Kjedens totale omsetning forventes å bli på over 130 millioner kroner i 2008.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag