Ny eiere inn i Grafisk Team AS i Bergen

netprint1.jpg

NetPrint-kjeden melder at de har overtatt som hovedaksjonær i Grafisk Team på Kokstad rett utenfor Bergen sentrum. De øvrige aksjene eies av Asbjørn Lilletvedt, som vil gå over fra stilling som markedssjef til daglig leder.

NetPrint opplyser at oppkjøpet er en del av kjedens strategi for vekst i Bergensområdet.
– Grafisk Team er en spennende bedrift som vil passe godt sammen med den virksomheten vi allerede har i Bergen, og passe godt inn i våre planer om bygge opp et spennende NetPrint-konsept i Bergen, sier Frode R. Søby, administrerende direktør i NetPrint Norge AS.

De vil betjene bergensmarkedet videre fra to selskaper; printsenteret NetPrint Bergen og trykkeriet NetPrint Grafisk Team.

Asbjørn Lilletvedt (bildet), daglig leder i NetPrint Grafisk Team, mener at de etter denne endringen kan tilby kundene et komplett spekter av grafiske produkter. – I tillegg til trykksaker, vil vi nå kunne levere trykksaker i mindre serier, plakater/bannere og utstillingsmateriell/messeutstyr, sier han.

NetPrint-kjeden er i dag representert i Hammerfest, Trondheim, Heimdal, Bergen. Grafisk Team er representert i Stavanger, Klepp, Oslo (3 steder) og Lillestrøm.
Kjedens totale omsetning forventes å bli på over 130 millioner kroner i 2008.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: