Imagepress med klar toner

n42837-clear-toner.JPG

Canons nyeste storformatskriver i Imagepress-familien benytter en klar toner. Den nye modellen er utviklet for grafiske selskaper og reklamebyråer, og den kan produsere utskrifter med en spesiell toner som ifølge Canon etterligner grafisk lakk. Skriveren bygger på Imagepress C1, men vil ikke bli tilgjengelig før i fjerde kvartal i år.

– Siden lanseringen av Imagepress C1 i november 2006, har vi solgt mer enn 4000 maskiner i Europa. Etter at vi har tolket tilbakemeldingen fra kundene og i enda større grad forstått de utfordringene de står overfor, har vi utviklet denne nye fargemaskinen. Lakkeringsfunksjonen bidrar til å utvide brukernes tjenestespekter og det kjenners godt at vår innovative teknologi kan bidra til å øke kundenes lønnsomhet, sier Kenneth Oxenstrand, Marketing Manager Professional Solutions for Canon i Sverige.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: