Imagepress med klar toner

n42837-clear-toner.JPG

Canons nyeste storformatskriver i Imagepress-familien benytter en klar toner. Den nye modellen er utviklet for grafiske selskaper og reklamebyråer, og den kan produsere utskrifter med en spesiell toner som ifølge Canon etterligner grafisk lakk. Skriveren bygger på Imagepress C1, men vil ikke bli tilgjengelig før i fjerde kvartal i år.

– Siden lanseringen av Imagepress C1 i november 2006, har vi solgt mer enn 4000 maskiner i Europa. Etter at vi har tolket tilbakemeldingen fra kundene og i enda større grad forstått de utfordringene de står overfor, har vi utviklet denne nye fargemaskinen. Lakkeringsfunksjonen bidrar til å utvide brukernes tjenestespekter og det kjenners godt at vår innovative teknologi kan bidra til å øke kundenes lønnsomhet, sier Kenneth Oxenstrand, Marketing Manager Professional Solutions for Canon i Sverige.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: