Oppdatert klyngesystem

n42846-k-m-micropress-pro.jpg

Konica Minolta tilbyr nå en oppdatert versjon av sitt kontrollsystem, et verktøy de hevder vil påvirke produksjonen betydelig. Den nye Micropress Professional er utviklet for on-demand produksjon med store volumer og muliggjør sammenknytning av fire enheter via Micropress Professional fargesystem. Systemet omfatter Bizhub Pro-maskinene C5500, C6500, C6500e/ep, 1050 og 920.
Micropress Professional har et grafisk grensesnitt som muliggjør overvåking av alle trykkpresser fra samme skjerm. Systemet har i tillegg klyngefunksjonalitet som sørger for at jobber spres ut på flere maskiner. Ifølge Konica Minolta innebærer det at utskriftshastigheten kan bli opptil 420 svarthvitt- eller 320 fargeutskrifter i minuttet når flere systemer knyttes sammen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *