Oppdatert klyngesystem

n42846-k-m-micropress-pro.jpg

Konica Minolta tilbyr nå en oppdatert versjon av sitt kontrollsystem, et verktøy de hevder vil påvirke produksjonen betydelig. Den nye Micropress Professional er utviklet for on-demand produksjon med store volumer og muliggjør sammenknytning av fire enheter via Micropress Professional fargesystem. Systemet omfatter Bizhub Pro-maskinene C5500, C6500, C6500e/ep, 1050 og 920.
Micropress Professional har et grafisk grensesnitt som muliggjør overvåking av alle trykkpresser fra samme skjerm. Systemet har i tillegg klyngefunksjonalitet som sørger for at jobber spres ut på flere maskiner. Ifølge Konica Minolta innebærer det at utskriftshastigheten kan bli opptil 420 svarthvitt- eller 320 fargeutskrifter i minuttet når flere systemer knyttes sammen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: