Océ med tysk miljømerke

Océ viser at de kombinerer miljø med teknologi i toppklasse, og har sikret seg det tyske Blå Engel-merket til nesten hele sortimentet. Det tyske miljømerket er høyt ansett og ifølge Oce har det tradisjonelt hatt strengere krav til seg enn det norske Svanemerket. Blå Engel-merket er en av verdens mest ettertraktede miljøsertifiseringer for kontorutstyr.

Tildeling av Blå Engel merket stiller store krav til både lokalt og globalt miljøvern. Strenge krav til støvutslipp, varme og støy bidrar til en bedre arbeidsplass for de som jobber med, eller i nærheten av, kontormaskinene. Det er også et krav om at det ikke benyttes kreftfremkallende stoffer i deler eller toner. I tillegg er det avgjørende at kontormaskinene har lang levetid og at reservedelene er tilgjengelige minimum fem år etter at produksjonen avsluttes.

Gjenbruk av deler er også en forutsetning for å få Blå Engel-merket. Océ utvikler derfor kontormaskiner med deler som kan gjenbrukes og som dermed reduserer forbruk av naturressurser, og bidrar til reduserte utslipp av miljøgifter. Océ benytter både resirkulert plastikk og gjenbruker deler i produksjonen.

– Vi vet at våre kunder i stadig større grad stiller strengere krav til miljøvennlige løsninger. Blå Engel-merket bidrar dermed til å posisjonere Océ som en ansvarlig kvalitetsleverandør, sier administrerende direktør i Océ, John Bjørkmann.

Ytterligere informasjon om Blå Engel merket finner du på www.blauer-engel.de

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: