Ultimate får skandinavisk distributør

Ultimate, utvikler av utskytningssystemer, åpner europeisk kontor i Gent i Belgia. Kontoret vil tilby teknisk support, opplæring og integreringsbistand for forhandlere og kunder. Printech blir ny distributør for Ultimate Technographics produkter i Norge, Danmark og Sverige. Gjennom denne distribusjonsavtalen vil Printech, som også er skandinavisk distributør for Basysprint og Agfa, tilby Ultimates automatiseringsløsning Impostrip.
– Det har stor betydning for vår strategi å ha Ultimate Technographics som partner, fordi de er en uavhengig systemleverandør og vil gi kundene våre en betydelig merverdi, sier Preben Rokjer, administrerende direktør for Printech.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: