Ultimate får skandinavisk distributør

Ultimate, utvikler av utskytningssystemer, åpner europeisk kontor i Gent i Belgia. Kontoret vil tilby teknisk support, opplæring og integreringsbistand for forhandlere og kunder. Printech blir ny distributør for Ultimate Technographics produkter i Norge, Danmark og Sverige. Gjennom denne distribusjonsavtalen vil Printech, som også er skandinavisk distributør for Basysprint og Agfa, tilby Ultimates automatiseringsløsning Impostrip.
– Det har stor betydning for vår strategi å ha Ultimate Technographics som partner, fordi de er en uavhengig systemleverandør og vil gi kundene våre en betydelig merverdi, sier Preben Rokjer, administrerende direktør for Printech.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: