Ultimate får skandinavisk distributør

Ultimate, utvikler av utskytningssystemer, åpner europeisk kontor i Gent i Belgia. Kontoret vil tilby teknisk support, opplæring og integreringsbistand for forhandlere og kunder. Printech blir ny distributør for Ultimate Technographics produkter i Norge, Danmark og Sverige. Gjennom denne distribusjonsavtalen vil Printech, som også er skandinavisk distributør for Basysprint og Agfa, tilby Ultimates automatiseringsløsning Impostrip.
– Det har stor betydning for vår strategi å ha Ultimate Technographics som partner, fordi de er en uavhengig systemleverandør og vil gi kundene våre en betydelig merverdi, sier Preben Rokjer, administrerende direktør for Printech.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: