Rorohiko med gratis Indesign-plug

Rorohiko, et selskap som utvikler programvare og tilbyr konsulenttjenester, retter seg inn mot førtrykks- og publiseringsområdet med en ny plugin for Adobe Indesign. Lightning Brain Style Painter er et kostnadsfritt tillegg som gir søkefunksjoner i dokumenter gjennom ett eller flere såkalte GREP-uttrykk samt funksjoner for å ”male” ulike stiler på tekstområder. Tillegget skal fungere på alle cs-versjoner av Indesign og er kompatibel med Mac OS X og Windows 2000/NT/XP/Vista. Du laster den ned gratis fra www.rorohiko.com/stylepainter.html

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: