Stor universitetskontrakt til Xerox

Uninett har valgt Xerox som leverandør av skrivere og multifunksjonsmaskiner til universiteter og høyskoler over hele landet. Kontrakten har en verdi på rundt 90 millioner kroner.
Den inngåtte kontrakten gjelder for tre år, med mulighet for forlengelse, og er resultatet av en anbudskonkurranse. Xerox er valgt som totalleverandør av skrivere, multifunksjonsmaskiner og kontering i en løsning der et viktig formål har vært å kontrollere forbruk og kostnader.
Xerox har lenge vært en betydelig leverandør til dette segmentet, som tar over 100 millioner trykk i året med Xerox-utstyr. – Vi kjenner sektorens behov og spesielle krav, og har et bredt produktsortiment. Vi vil levere alt fra små desktop-skrivere til større multifunksjonsmaskiner og tilhørende utstyr, sier Inge-André Krokvik i Xerox.

Xerox melder at konteringsløsningen Xerox Equitrac spiller en sentral rolle. Denne sørger for at hvert dokument som sendes til en nettverksprinter blir sporet, analysert og nøyaktig belastet personens konto. – Ved hjelp av et kort får studentene mulighet til å frigjøre sine dokumenter på skriveren. Det er både sikrere og mer behagelig fordi man i større grad unngår kø og papirrot, sier Krokvik.
Kontrakten involverer også serviceavtaler tilpasset hvert enkelt brukersted, managementløsninger, forbruksmateriell og rådgivning.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Stor universitetskontrakt til Xerox”
  1. Anonym sier:

    Greit å få med at det er en treleverandøravtale som er valgt av Uninett kanskje, dvs Xerox, Ricoh og HP – med intern konkurranse om faktiske «wins».

  2. Anonym sier:

    Greit å få med at det er en treleverandøravtale som er valgt av Uninett kanskje, dvs Xerox, Ricoh og HP – med intern konkurranse om faktiske «wins».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: