Internett rett på skriveren

PUBLISERT: 26 juni 2008
OPPDATERT: 26 juni

ioption1.jpg

Med sin nye i-Option-serie tilbyr Konica Minolta internett direkte på sine multifunksjonsmaskiner. I-en i i-Option skal bety egenskaper som
innovativ, interaktiv og intelligent. Med de to første pakkene kan man ikke bare utvide kommunikasjonsmulighetene for bizhub-systemer, men også sikre trygg kommunikasjon med PDF. Internett-tilgang er tilgjengelig på et eget panel på skriverne.

Selskapet lanserte nylig også to sorthvitt-modeller; Pagepro 4650EN og 5650EN. Disse to A4-skriverne er utviklet for store og mellomstore arbeidsgrupper og leverer 34 sider, respektive 43 sider, i minuttet. Begge er utstyrt med den nyeste kontrolleren Emperon med 5000 MHz-prosessering, 128 Megabyte minne og Gigabit Ethernet. Papirmagasinene er i stand til å håndtere papir på opptil 218 gram/kvm med en kapasitet på 1800 ark. Som tilvalg finnes en offsetsorterer som utvider papirkapasiteten med 500 ark. Sikkerhetsfunksjoner har fått økt oppmerksomhet i kontormarkedet, og i takt med denne trenden har Konica Minolta utstyrt modellene med sikkerhetsfunksjoner som passordbeskyttelse og direkteutskrift fra usb-minne.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280