Internett rett på skriveren

ioption1.jpg

Med sin nye i-Option-serie tilbyr Konica Minolta internett direkte på sine multifunksjonsmaskiner. I-en i i-Option skal bety egenskaper som
innovativ, interaktiv og intelligent. Med de to første pakkene kan man ikke bare utvide kommunikasjonsmulighetene for bizhub-systemer, men også sikre trygg kommunikasjon med PDF. Internett-tilgang er tilgjengelig på et eget panel på skriverne.

Selskapet lanserte nylig også to sorthvitt-modeller; Pagepro 4650EN og 5650EN. Disse to A4-skriverne er utviklet for store og mellomstore arbeidsgrupper og leverer 34 sider, respektive 43 sider, i minuttet. Begge er utstyrt med den nyeste kontrolleren Emperon med 5000 MHz-prosessering, 128 Megabyte minne og Gigabit Ethernet. Papirmagasinene er i stand til å håndtere papir på opptil 218 gram/kvm med en kapasitet på 1800 ark. Som tilvalg finnes en offsetsorterer som utvider papirkapasiteten med 500 ark. Sikkerhetsfunksjoner har fått økt oppmerksomhet i kontormarkedet, og i takt med denne trenden har Konica Minolta utstyrt modellene med sikkerhetsfunksjoner som passordbeskyttelse og direkteutskrift fra usb-minne.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: 

Jobben med holdbarhet: Slik opplever firmaer det

Tekst: Claes Nordström |

56 prosent av de spurte europeiske selskapene synes det er vanskelig å gjøre grønne investeringer fordi andre forretningsproblemer blir sett på som mer krevende. Og bare en tredjedel av bedriftslederne ser den digitale transformasjonen som en muliggjører for mer bærekraftig forretningspraksis. Dette kommer frem i en ny Ricoh-studie.

Publisert av: 

Digital etikett- og emballasjeløsning fra A-Å fra Konica Minolta

Tekst: Lis Lykke | Foto: Pressebilder

Etiketter og emballasje er de to vekstområdene som i dag er i den grafiske bransjen. Hos Konica Minolta har de satt sammen noen forslag til hvordan trykkerier kan bli en del av den positive utviklingen, ikke bare med en etikettskriver, men med hele løsningen.

Publisert av: 

Digitale etiketter i kulturhus

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

For fem år siden var all etikettrykking hos Totaltrykk med offset og flexo. Mindre opplag og behovet for fleksibilitet førte til den første digitale etikettmaskinen i 2017. I sommer var det på tide med neste generasjon Konica Minolta-maskin – 40 prosent raskere og mer fleksibel. Sign & Print besøkte trykkeriet.

Publisert av: 

BK Dekorima: Satser stort på skilt

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

– Hvert år ser vi på de store jobbene vi har gjort og tenker: Hva skal vi gjøre neste år? Da er det alltid nye, minst like store jobber. Så mens andre sliter, klarte vi å øke salget med 60 prosent i første halvår 2021, sier daglig leder Arne Nybo i BK Dekorima i Sandefjord. […]

Publisert av: 

«99% av forespørsler på e-post er bortkastet tid»

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Søren Winsløw

Anders Rehhoff, eier av trykkeriet A.R.T. i Skanderborg i Danmark gidder ikke å bruke tid på å besvare e-posthenvendelser fra ukjente kunder. Han rusler heller rundt i det lokale industriområdet en solfylt solskinnsdag og innhenter bestillinger.

Publisert av: