Internett rett på skriveren

ioption1.jpg

Med sin nye i-Option-serie tilbyr Konica Minolta internett direkte på sine multifunksjonsmaskiner. I-en i i-Option skal bety egenskaper som
innovativ, interaktiv og intelligent. Med de to første pakkene kan man ikke bare utvide kommunikasjonsmulighetene for bizhub-systemer, men også sikre trygg kommunikasjon med PDF. Internett-tilgang er tilgjengelig på et eget panel på skriverne.

Selskapet lanserte nylig også to sorthvitt-modeller; Pagepro 4650EN og 5650EN. Disse to A4-skriverne er utviklet for store og mellomstore arbeidsgrupper og leverer 34 sider, respektive 43 sider, i minuttet. Begge er utstyrt med den nyeste kontrolleren Emperon med 5000 MHz-prosessering, 128 Megabyte minne og Gigabit Ethernet. Papirmagasinene er i stand til å håndtere papir på opptil 218 gram/kvm med en kapasitet på 1800 ark. Som tilvalg finnes en offsetsorterer som utvider papirkapasiteten med 500 ark. Sikkerhetsfunksjoner har fått økt oppmerksomhet i kontormarkedet, og i takt med denne trenden har Konica Minolta utstyrt modellene med sikkerhetsfunksjoner som passordbeskyttelse og direkteutskrift fra usb-minne.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: