Internett rett på skriveren

ioption1.jpg

Med sin nye i-Option-serie tilbyr Konica Minolta internett direkte på sine multifunksjonsmaskiner. I-en i i-Option skal bety egenskaper som
innovativ, interaktiv og intelligent. Med de to første pakkene kan man ikke bare utvide kommunikasjonsmulighetene for bizhub-systemer, men også sikre trygg kommunikasjon med PDF. Internett-tilgang er tilgjengelig på et eget panel på skriverne.

Selskapet lanserte nylig også to sorthvitt-modeller; Pagepro 4650EN og 5650EN. Disse to A4-skriverne er utviklet for store og mellomstore arbeidsgrupper og leverer 34 sider, respektive 43 sider, i minuttet. Begge er utstyrt med den nyeste kontrolleren Emperon med 5000 MHz-prosessering, 128 Megabyte minne og Gigabit Ethernet. Papirmagasinene er i stand til å håndtere papir på opptil 218 gram/kvm med en kapasitet på 1800 ark. Som tilvalg finnes en offsetsorterer som utvider papirkapasiteten med 500 ark. Sikkerhetsfunksjoner har fått økt oppmerksomhet i kontormarkedet, og i takt med denne trenden har Konica Minolta utstyrt modellene med sikkerhetsfunksjoner som passordbeskyttelse og direkteutskrift fra usb-minne.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: