Quark Global Tour til Oslo 1. oktober

Den 1. oktober kan du oppleve mulighetene med nye Quark XPress 8. Da har Quark ”stoppested” for sin «Global Tour» på Radisson SAS Plaza i Oslo, der du fra klokken 13 kan oppleve hvordan det nye brukergrensesnittet fungerer, hvordan man kan håndtere Illustrator- og andre filformater direkte, og arbeide sømløst med web og Flash direkte i XPress. Verktøyet er ikke lenger bare egnet for design av trykksaker, men snarere et universalprogram for design i ulike medier. Forenklet ”drag and drop”-funksjonalitet skal også gjøre det enklere å flytte tekst og grafikk mellom Quark XPress og andre applikasjoner. I følge Quark leveres XPress 8 med ferdige output-styles for PDF-arbeidsflyt, inkludert PDF/X og PDF/X Plus. XPress 8 er priset til USD 799 ved kjøp og USD 299 ved oppgradering. Det tilbys også en 60 dagers versjon for fri bruk. Så får vi se om designprogrammet som en gang var enerådende i bransjen, fremdeles ligger i fremste rekke. Påmelding på www.quark.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: