Quark Global Tour til Oslo 1. oktober

Den 1. oktober kan du oppleve mulighetene med nye Quark XPress 8. Da har Quark ”stoppested” for sin «Global Tour» på Radisson SAS Plaza i Oslo, der du fra klokken 13 kan oppleve hvordan det nye brukergrensesnittet fungerer, hvordan man kan håndtere Illustrator- og andre filformater direkte, og arbeide sømløst med web og Flash direkte i XPress. Verktøyet er ikke lenger bare egnet for design av trykksaker, men snarere et universalprogram for design i ulike medier. Forenklet ”drag and drop”-funksjonalitet skal også gjøre det enklere å flytte tekst og grafikk mellom Quark XPress og andre applikasjoner. I følge Quark leveres XPress 8 med ferdige output-styles for PDF-arbeidsflyt, inkludert PDF/X og PDF/X Plus. XPress 8 er priset til USD 799 ved kjøp og USD 299 ved oppgradering. Det tilbys også en 60 dagers versjon for fri bruk. Så får vi se om designprogrammet som en gang var enerådende i bransjen, fremdeles ligger i fremste rekke. Påmelding på www.quark.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: