Utstillerne forbereder seg til Ipex 2010

PUBLISERT: 8 august 2008
OPPDATERT: 8 august

Ikke før er vi ferdig med drupa, så er noen allerede godt i gang med planleggingen av neste store europeiske messe; Ipex. Den går riktig nok ikke av stabelen før i 2010, men ble offisielt lansert på Drupa. De eksakte datoer er 18. – 25. mai 2010, og det er som vanlig i Birmingham det skjer.
Arrangørene kan allerede melde at hallene 9, 10, 11 og 12, med fokus på premedia og digitale løsninger, er utsolgt. Blant de store utstillerne her finner vi HP, Kodak, Ricoh, Agfa Graphics, Epson, Canon, Screen, Xeikon, Konica Minolta, Canon og Fuji. Av disse har flere utvidet sine standarealer betydelig. Også utstillere som Apex/Ryobi, GAE/Litho Supplies, Kolbus, Ferag, Morgana, Ultrachem og Buhrs melder at de satser sterkt på Ipex 2010 og har utvidet sine standarealer.
Eventdirektør Trevor Crawford er fornøyd. – Med nesten to år til Ipex 2010 er vi 35 prosent foran det forventede salg av utstillingsarealer, så jeg tipper det blir et rekordår. Utstillerne er også fornøyd med vårt nye konsept med fotspor, som gjør det enkelt for de besøkende å følge produksjonsflyten logisk gjennom hallene. Vi har dessuten opprettet en pris, som tildeles den som har formet og hatt innflytelse på bransjen.

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

UV-printing i fokus under innovasjonsdager

I slutten av oktober inviterer Mimaki til sitt digitale arrangement Global Innovation Days. De neste seks månedene vil selskapet også invitere til lokale fysiske arrangementer under det nye konseptet Application Days.
Mimaki-Global-Innovation-1600-1024x683

Xerox trekker seg fra DRUPA

DRUPA er snart bare et halvt år unna. Det er allerede mulig å se hvem som har booket hvilke stands. Men Xerox, som hadde bestilt stand, har forsvunnet fra det interaktive kartet.
drupa_flags-1

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo