Utstillerne forbereder seg til Ipex 2010

Ikke før er vi ferdig med drupa, så er noen allerede godt i gang med planleggingen av neste store europeiske messe; Ipex. Den går riktig nok ikke av stabelen før i 2010, men ble offisielt lansert på Drupa. De eksakte datoer er 18. – 25. mai 2010, og det er som vanlig i Birmingham det skjer.
Arrangørene kan allerede melde at hallene 9, 10, 11 og 12, med fokus på premedia og digitale løsninger, er utsolgt. Blant de store utstillerne her finner vi HP, Kodak, Ricoh, Agfa Graphics, Epson, Canon, Screen, Xeikon, Konica Minolta, Canon og Fuji. Av disse har flere utvidet sine standarealer betydelig. Også utstillere som Apex/Ryobi, GAE/Litho Supplies, Kolbus, Ferag, Morgana, Ultrachem og Buhrs melder at de satser sterkt på Ipex 2010 og har utvidet sine standarealer.
Eventdirektør Trevor Crawford er fornøyd. – Med nesten to år til Ipex 2010 er vi 35 prosent foran det forventede salg av utstillingsarealer, så jeg tipper det blir et rekordår. Utstillerne er også fornøyd med vårt nye konsept med fotspor, som gjør det enkelt for de besøkende å følge produksjonsflyten logisk gjennom hallene. Vi har dessuten opprettet en pris, som tildeles den som har formet og hatt innflytelse på bransjen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: