Utstillerne forbereder seg til Ipex 2010

Ikke før er vi ferdig med drupa, så er noen allerede godt i gang med planleggingen av neste store europeiske messe; Ipex. Den går riktig nok ikke av stabelen før i 2010, men ble offisielt lansert på Drupa. De eksakte datoer er 18. – 25. mai 2010, og det er som vanlig i Birmingham det skjer.
Arrangørene kan allerede melde at hallene 9, 10, 11 og 12, med fokus på premedia og digitale løsninger, er utsolgt. Blant de store utstillerne her finner vi HP, Kodak, Ricoh, Agfa Graphics, Epson, Canon, Screen, Xeikon, Konica Minolta, Canon og Fuji. Av disse har flere utvidet sine standarealer betydelig. Også utstillere som Apex/Ryobi, GAE/Litho Supplies, Kolbus, Ferag, Morgana, Ultrachem og Buhrs melder at de satser sterkt på Ipex 2010 og har utvidet sine standarealer.
Eventdirektør Trevor Crawford er fornøyd. – Med nesten to år til Ipex 2010 er vi 35 prosent foran det forventede salg av utstillingsarealer, så jeg tipper det blir et rekordår. Utstillerne er også fornøyd med vårt nye konsept med fotspor, som gjør det enkelt for de besøkende å følge produksjonsflyten logisk gjennom hallene. Vi har dessuten opprettet en pris, som tildeles den som har formet og hatt innflytelse på bransjen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: