Utstillerne forbereder seg til Ipex 2010

PUBLISERT: 8 august 2008
OPPDATERT: 8 august

Ikke før er vi ferdig med drupa, så er noen allerede godt i gang med planleggingen av neste store europeiske messe; Ipex. Den går riktig nok ikke av stabelen før i 2010, men ble offisielt lansert på Drupa. De eksakte datoer er 18. – 25. mai 2010, og det er som vanlig i Birmingham det skjer.
Arrangørene kan allerede melde at hallene 9, 10, 11 og 12, med fokus på premedia og digitale løsninger, er utsolgt. Blant de store utstillerne her finner vi HP, Kodak, Ricoh, Agfa Graphics, Epson, Canon, Screen, Xeikon, Konica Minolta, Canon og Fuji. Av disse har flere utvidet sine standarealer betydelig. Også utstillere som Apex/Ryobi, GAE/Litho Supplies, Kolbus, Ferag, Morgana, Ultrachem og Buhrs melder at de satser sterkt på Ipex 2010 og har utvidet sine standarealer.
Eventdirektør Trevor Crawford er fornøyd. – Med nesten to år til Ipex 2010 er vi 35 prosent foran det forventede salg av utstillingsarealer, så jeg tipper det blir et rekordår. Utstillerne er også fornøyd med vårt nye konsept med fotspor, som gjør det enkelt for de besøkende å følge produksjonsflyten logisk gjennom hallene. Vi har dessuten opprettet en pris, som tildeles den som har formet og hatt innflytelse på bransjen.

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

HP kommer til Drupa med tre nøkkelord

Nøkkelordene for HP hos Drupa er automatisering, integrering og bærekraft, ord som de skal adressere gjennom tre teknologier.
drupa24_hpx

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie