Nye KBA-presser til 07 Gruppen

f01-07-gruppen-kontrakt-003_k.jpg

Under Drupa tegnet KBA avtale med norske 07 Gruppen om levering av fire Rapida 106-presser med totalt 26 trykkverk. Planen er at tre av pressene skal leveres i slutten av dette året. Det gjelder en firefargepresse, en femfarge med lakk og en åttefargemaskin, samtlige i 70/100-format. Den fjerde pressen, også det en åttefargemaskin, skal etter planen leveres våren 2009.

Alle de nye pressene vil være utstyrt med teknologi for helautomatisk plateskift, DriveTronic SIS pålegger, og tilpasninger som muliggjør alkoholfri produksjon. De vil også være tilkoblet systemet DensiTronic for kontroll av densitet og fargeføring, samt DensiTronic PDF Scanner, en ny programpakke som ble introdusert under Drupa. De to åttefargemaskinene vil være utstyrt med teknologi for samtidig bytte av samtlige 16 plater. Disse vil bli installert hos 07 Gruppen på Aurskog, mens fire- og femfargemaskinene skal installeres i Oslo.

Bildet: 07 Gruppens administrerende direktør Gaute Hartberg, nummer to fra venstre, sammen med KBAs salgssjefer Sigmar Schröder og Claus Hartung, samt Carsten Barlebo fra KBA Nordic, etter at kontrakten er signert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *