Stitchliner for rull og farmafals Fra Horizon

Horizon viste på Drupa en ny Stitchliner (6000) som kan mates med ruller, samt en falseløsning for pakningsvedlegg først og fremst til medisiner. Den nye Stitchliner mater valgfritt fra rull eller ark. Arkene ligger med bredsiden inn, noe som skal gi en litt raskere produksjon. I det ferdige heftet løftes første eller siste omslaget opp, og ett til tre bilag puttes inn. Farmafalsen AF-406A har 6 + 6 lommer. 566 er en ny 52 x 74 cm fals med 6 + 4 lommer. De siste lommene kan flyttes slik at de enten gir en kryssfals eller plasseres på rad og dermed gi ti parallelle lommer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: