Stitchliner for rull og farmafals Fra Horizon

Horizon viste på Drupa en ny Stitchliner (6000) som kan mates med ruller, samt en falseløsning for pakningsvedlegg først og fremst til medisiner. Den nye Stitchliner mater valgfritt fra rull eller ark. Arkene ligger med bredsiden inn, noe som skal gi en litt raskere produksjon. I det ferdige heftet løftes første eller siste omslaget opp, og ett til tre bilag puttes inn. Farmafalsen AF-406A har 6 + 6 lommer. 566 er en ny 52 x 74 cm fals med 6 + 4 lommer. De siste lommene kan flyttes slik at de enten gir en kryssfals eller plasseres på rad og dermed gi ti parallelle lommer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: