07-Gruppen overtar Lobo Media AS

07-Gruppen forteller at gruppen har inngått en avtale med eier av Lobo Media AS om å overta samtlige
aksjer i selskapet. Overtakelsen har virkning fra og med september 2008.
[list] 07 lobo stor
Lobo Media AS ble startet i 1946 og har gjennomlevd mange forandringer. De siste årene er selskapet modernisert både teknisk og produkt-/tjenestemessig med spesiell vekt på digitale tjenester, kreative tjenester og automatiserte prosesser. Dette gjør at selskapet passer godt inn i 07-Gruppens strategi og retning, skriver 07-Gruppen i en pressemelding.

Lobo Media AS har også i de siste årene hatt en god lønnsomhet og omsatte i 2007 for i underkant av 50 millioner kroner. Familien Lorentzen som har vært hovedeier i Lobo Media er meget fornøyd med at selskapet nå kommer inn i 07-Gruppen. Administrerende direktør Arne Lie fortsetter som daglig leder i selskapet og vil dermed bidra til å utvikle 07-Gruppens satsing innenfor digitaltrykk, design, automatisert ombrekking, kampanjekonsepter og webbaserte tjenester, heter det videre i pressemeldingen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: