07-Gruppen overtar Lobo Media AS

07-Gruppen forteller at gruppen har inngått en avtale med eier av Lobo Media AS om å overta samtlige
aksjer i selskapet. Overtakelsen har virkning fra og med september 2008.
[list] 07 lobo stor
Lobo Media AS ble startet i 1946 og har gjennomlevd mange forandringer. De siste årene er selskapet modernisert både teknisk og produkt-/tjenestemessig med spesiell vekt på digitale tjenester, kreative tjenester og automatiserte prosesser. Dette gjør at selskapet passer godt inn i 07-Gruppens strategi og retning, skriver 07-Gruppen i en pressemelding.

Lobo Media AS har også i de siste årene hatt en god lønnsomhet og omsatte i 2007 for i underkant av 50 millioner kroner. Familien Lorentzen som har vært hovedeier i Lobo Media er meget fornøyd med at selskapet nå kommer inn i 07-Gruppen. Administrerende direktør Arne Lie fortsetter som daglig leder i selskapet og vil dermed bidra til å utvikle 07-Gruppens satsing innenfor digitaltrykk, design, automatisert ombrekking, kampanjekonsepter og webbaserte tjenester, heter det videre i pressemeldingen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: