Hasselblad sprenger grenser

hasselb_lav.jpg

Hasselblad og Kodak har sammen utviklet et nytt kamera, H3DII-50, med Kodaks nye 50 megapiksel bildesensor. Sensoren måler 36×48 millimeter og er dermed dobbelt så stor som den største sensoren man benytter i 35 mm DSLR-kameraer, og er også forbedret med tanke på korrigering av optiske feil. I likhet med Hasselblads øvrige modeller er også denne beregnet på profesjonelle utøvere. H3DII-50 er fjerde generasjon av Hasselblads H-system.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: