Hasselblad sprenger grenser

hasselb_lav.jpg

Hasselblad og Kodak har sammen utviklet et nytt kamera, H3DII-50, med Kodaks nye 50 megapiksel bildesensor. Sensoren måler 36×48 millimeter og er dermed dobbelt så stor som den største sensoren man benytter i 35 mm DSLR-kameraer, og er også forbedret med tanke på korrigering av optiske feil. I likhet med Hasselblads øvrige modeller er også denne beregnet på profesjonelle utøvere. H3DII-50 er fjerde generasjon av Hasselblads H-system.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: