Hasselblad sprenger grenser

hasselb_lav.jpg

Hasselblad og Kodak har sammen utviklet et nytt kamera, H3DII-50, med Kodaks nye 50 megapiksel bildesensor. Sensoren måler 36×48 millimeter og er dermed dobbelt så stor som den største sensoren man benytter i 35 mm DSLR-kameraer, og er også forbedret med tanke på korrigering av optiske feil. I likhet med Hasselblads øvrige modeller er også denne beregnet på profesjonelle utøvere. H3DII-50 er fjerde generasjon av Hasselblads H-system.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: