Oppdatert for variable data

meadows_lav.jpg

Meadows Publishing er ute med en oppdatert versjon av Design Merge Pro for Adobe Indesign CS3. Den nye versjonen har fått innebygd støtte for Postscript, PPML og Creos vps-format, noe som gjør produktene kompatible med de fleste tilgjengelige systemer for håndtering av variable data. Den nyeste versjonen av Design Merge Pro, med versjonsnummer 3.04, er gratis for eksisterende brukere av programmet. Samtidig med dette lanserer de nettstedet designmerge.com, der man kan finne demonstrasjonsvideoer, data og andre nedlastbare filer som kompletterer Design Merge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: