Gratis kvalitetsverktøy

Den britiske programvareleverandøren Mellow Colour har lansert en ny serie verktøy for grafisk kvalitetskontroll. Blant nyhetene finner vi en gratisversjon av Print Spec for kontroll av trykk i henhold til ISO 12647. Gratisversjonen med betegnelsen Flash Print Spec kan åpne måldata og generere trykkrapporter slik at et ubegrenset antall brukere kan få tilgang til trykkrapportene. På samme måte kan man utveksle måldata mellom kunder og leverandører.
Foruten gratisverktøyet sørger de også for å utvide funksjonene i Print Spec. Programpakken er nå utvidet med verktøyene Calibration Manager og Curve Tuner. Disse verktøyene kontrollerer og genererer kalibreringskurver for ctp-systemer. I tillegg har programvaren fått nye verktøy for nøytralisering og verktøy for justering av trykk på ustandardisert papir. Skandinavisk distributør av Mellow Colour er Medit Consult.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: