Gratis kvalitetsverktøy

Den britiske programvareleverandøren Mellow Colour har lansert en ny serie verktøy for grafisk kvalitetskontroll. Blant nyhetene finner vi en gratisversjon av Print Spec for kontroll av trykk i henhold til ISO 12647. Gratisversjonen med betegnelsen Flash Print Spec kan åpne måldata og generere trykkrapporter slik at et ubegrenset antall brukere kan få tilgang til trykkrapportene. På samme måte kan man utveksle måldata mellom kunder og leverandører.
Foruten gratisverktøyet sørger de også for å utvide funksjonene i Print Spec. Programpakken er nå utvidet med verktøyene Calibration Manager og Curve Tuner. Disse verktøyene kontrollerer og genererer kalibreringskurver for ctp-systemer. I tillegg har programvaren fått nye verktøy for nøytralisering og verktøy for justering av trykk på ustandardisert papir. Skandinavisk distributør av Mellow Colour er Medit Consult.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: