Viewsonic sertifiserer egne produkter

Viewsonic har utviklet Professional Color Certification, en ny standard som ifølge selskapet kan garantere fargegjengivelse i toppklasse for bilder på produsentens skjermer og projektorer. Viewsonic leverer produkter med funksjoner som Opticolor og Viewmatch, som ifølge selskapet er en garanti for å oppnå best mulig fargegjengivelse. Produktene med denne teknologien skal være tilpasset Professional Color Certification.
Viewsonics Opticolor-teknologi leveres med en minnefunksjon med muligheter for sju forhåndsinnstilte fargekalibreringsinnstillinger. Selskapets Viewmatchteknologi arbeider i stedet med forsterkning av valgte farger, noe som ifølge Viewsonic skal maksimere fargegjengivelsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: