Viewsonic sertifiserer egne produkter

Viewsonic har utviklet Professional Color Certification, en ny standard som ifølge selskapet kan garantere fargegjengivelse i toppklasse for bilder på produsentens skjermer og projektorer. Viewsonic leverer produkter med funksjoner som Opticolor og Viewmatch, som ifølge selskapet er en garanti for å oppnå best mulig fargegjengivelse. Produktene med denne teknologien skal være tilpasset Professional Color Certification.
Viewsonics Opticolor-teknologi leveres med en minnefunksjon med muligheter for sju forhåndsinnstilte fargekalibreringsinnstillinger. Selskapets Viewmatchteknologi arbeider i stedet med forsterkning av valgte farger, noe som ifølge Viewsonic skal maksimere fargegjengivelsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: